Menu

Κοινοβούλιο

Νομοθετική Εργασία

Ερωτήματα Δαβάκη για το ΚΕΕΜ 3 Απριλίου 2017

Ερωτήματα Δαβάκη για το ΚΕΕΜ

Ερώτηση στη Βουλή

Το θέμα της αναστολής της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων έφερε με Ερώτηση σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Το θέμα των φυλάκων αρχαιοτήτων Λακωνίας στη Βουλή από το Δαβάκη 30 Μαρτίου 2017

Το θέμα των φυλάκων αρχαιοτήτων Λακωνίας στη Βουλή από το Δαβάκη

Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή

Την επαρκή στελέχωση με φυλακτικό προσωπικό για τους αρχαιολογικούς χώρους της Λακωνίας, ώστε να είναι ανοικτοί στους επισκέπτες ζήτησε με Επίκαιρη Ερώτηση του σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Δαβάκης.

Εισήγηση Θ.Δαβάκη για τη Σύσταση Επιτροπής για Προκαταρκτική Εξέταση για Ι.Παπαντωνίου 28 Μαρτίου 2017

Εισήγηση Θ.Δαβάκη για τη Σύσταση Επιτροπής για Προκαταρκτική Εξέταση για Ι.Παπαντωνίου

Ομιλία στη Βουλή

Κατά την ομιλία του ως Εισηγητής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην συζήτηση που διεξάγεται σήμερα για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που θα προβεί σε προκαταρκτική εξέταση έξι δικογραφιών που αφορούν τον πρώην Υπουργό κ. Παπαντωνίου, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης ανέπτυξε τις τέσσερις αρχές που διέπουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας: Διαφάνεια, προστασία του δημοσίου χρήματος και σεβασμός προς τους φορολογούμενους, προστασία του κύρους και της επιχει&rho
Καταστροφές Δήμου Ευρώτα: Ερωτήματα Δαβάκη στή Κυβέρνηση 20 Μαρτίου 2017

Καταστροφές Δήμου Ευρώτα: Ερωτήματα Δαβάκη στή Κυβέρνηση

Συζήτηση Ερώτησης στη Βουλή

Το ζήτημα της αποκαταστάσεως των καταστροφών που προκάλεσαν οι θεομηνίες στις κρίσιμες υποδομές και των αποζημιώσεων των πολιτών του Δήμου Ευρώτα έφερε, για ακόμη μία φορά, σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Τροπολογία δασικών χαρτών – Τοποθέτηση Δαβάκη 16 Μαρτίου 2017

Τροπολογία δασικών χαρτών – Τοποθέτηση Δαβάκη

Συζήτηση Ερώτησης στη Βουλή

Τα πολλά προβλήματα και τα τεράστια λάθη που έχουν προκύψει από την απρογραμμάτιστη ανάρτηση των δασικών χαρτών έθεσε επί τάπητος και πάλι με Επίκαιρη Ερώτηση του σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Δαβάκης. Ο κ. Δαβάκης επεσήμανε στον παριστάμενο Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.  Φάμελλο, ότι η ανάρτηση των δασικών χαρτών εμφανίζει τεράστια λάθη, έχει ασφυκτικές προθεσμίες και υψηλά παράβολα που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, ύψου&am
Απάντηση Δαβάκη στο Βίτσα περί ''αποστράτων''... 15 Μαρτίου 2017

Απάντηση Δαβάκη στο Βίτσα περί ''αποστράτων''...

Ομιλία στη Βουλή

Με αφορμή τη συζήτηση Τροπολογιών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, χθες το βράδυ στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στον παριστάμενο ΑΝΥΕΘΑ, κ. Βίτσα, για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί αποστράτων.

Στρατόπεδο «Παύλου Μελά»: Ζητούνται διευκρινίσεις... 10 Μαρτίου 2017

Στρατόπεδο «Παύλου Μελά»: Ζητούνται διευκρινίσεις...

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στη Βουλή

Την κατάθεση της συμβάσεως παραχώρησης του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» ζήτησε σήμερα από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του κ. Πρωθυπουργού και του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Θεσσαλονίκη. 

 

 

 

«Πάρτε πίσω τη διαδικασία για τους δασικούς χάρτες» 8 Μαρτίου 2017

«Πάρτε πίσω τη διαδικασία για τους δασικούς χάρτες»

Συζήτηση Τροπολογίας στη Βουλή

«Άνθρακες ο θησαυρός από την αξιοποίηση των ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων» 2 Μαρτίου 2017

«Άνθρακες ο θησαυρός από την αξιοποίηση των ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων»

Συζήτηση Ερώτησης στη Βουλή

Τι γίνεται με τις αποζημιώσεις των καταστροφών  στο Δήμο Ευρώτα; 28 Φεβρουαρίου 2017

Τι γίνεται με τις αποζημιώσεις των καταστροφών στο Δήμο Ευρώτα;

Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή

RSS
First 234567891011
«Μάρτιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526
1173

Επίσπευση διαδικασιών, προκαταβολή έναντι των αποζημιώσεων και de minimis ζητά ο Δαβάκης για τον παγετό στο Δήμο Μονεμβασίας

Την παρέμβαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες για την καταβολή των αποζημιώσεων στους παραγωγούς που επλήγησαν και στο Δήμο Μονεμβασίας από τον παγετό της 6ηςΙανουαρίου 2019, ζητά με Ερώτησή του στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας κ.Θανάσης Δαβάκης.
Read more
27
1174

Ομιλία στη Βουλή για θέματα πολιτισμού: Το Μουσείο της Σπάρτης και άλλα ζητήματα πολιτισμού για τη Λακωνία.

Με αφορμή τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Πολιτισμού, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης λαμβάνοντας το λόγο αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στην έναρξη των διαδικασιών κατασκευής του Νέου Μουσείου της Σπάρτης, ζητώντας τη συνδρομή της Πολιτείας όσον αφορά τη χρηματοδότηση της μουσειολογικής και μουσειογραφικής του μελέτης.
Read more
28123
4567
1175

Πιέζει ο Δαβάκης για το αρχοντικό Ματάλα στη Σπάρτη

Νέα Ερώτηση για την αναπαλαίωση και την αποκατάσταση του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης (αρχοντικό Ματάλα) κατέθεσε προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Read more
8910
11121314
1176

Ποια η συμμετοχή της ΜΟ.Μ.ΚΑ. στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών;

Το εύρος της συμμετοχής της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟ.Μ.ΚΑ.) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από φυσικές καταστροφές διερευνά με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο υπουργό ο βουλευτής Λακωνίας και π. ΥΦΕΘΑ, κ. Θανάσης Δαβάκης.
Read more
151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset