Menu

Δραστηριότητα

Νέα

Άρθρο: Αριστερά και Ένοπλες Δυνάμεις 11 Απριλίου 2017

Άρθρο: Αριστερά και Ένοπλες Δυνάμεις

Άρθρο στο ِِArmynow.net

Ερωτήματα Δαβάκη για το ΚΕΕΜ 3 Απριλίου 2017

Ερωτήματα Δαβάκη για το ΚΕΕΜ

Ερώτηση στη Βουλή

Το θέμα της αναστολής της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων έφερε με Ερώτηση σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Το θέμα των φυλάκων αρχαιοτήτων Λακωνίας στη Βουλή από το Δαβάκη 30 Μαρτίου 2017

Το θέμα των φυλάκων αρχαιοτήτων Λακωνίας στη Βουλή από το Δαβάκη

Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή

Την επαρκή στελέχωση με φυλακτικό προσωπικό για τους αρχαιολογικούς χώρους της Λακωνίας, ώστε να είναι ανοικτοί στους επισκέπτες ζήτησε με Επίκαιρη Ερώτηση του σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Δαβάκης.

Εισήγηση Θ.Δαβάκη για τη Σύσταση Επιτροπής για Προκαταρκτική Εξέταση για Ι.Παπαντωνίου 28 Μαρτίου 2017

Εισήγηση Θ.Δαβάκη για τη Σύσταση Επιτροπής για Προκαταρκτική Εξέταση για Ι.Παπαντωνίου

Ομιλία στη Βουλή

Κατά την ομιλία του ως Εισηγητής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην συζήτηση που διεξάγεται σήμερα για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που θα προβεί σε προκαταρκτική εξέταση έξι δικογραφιών που αφορούν τον πρώην Υπουργό κ. Παπαντωνίου, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης ανέπτυξε τις τέσσερις αρχές που διέπουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας: Διαφάνεια, προστασία του δημοσίου χρήματος και σεβασμός προς τους φορολογούμενους, προστασία του κύρους και της επιχει&rho
Καταστροφές Δήμου Ευρώτα: Ερωτήματα Δαβάκη στή Κυβέρνηση 20 Μαρτίου 2017

Καταστροφές Δήμου Ευρώτα: Ερωτήματα Δαβάκη στή Κυβέρνηση

Συζήτηση Ερώτησης στη Βουλή

Το ζήτημα της αποκαταστάσεως των καταστροφών που προκάλεσαν οι θεομηνίες στις κρίσιμες υποδομές και των αποζημιώσεων των πολιτών του Δήμου Ευρώτα έφερε, για ακόμη μία φορά, σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Τροπολογία δασικών χαρτών – Τοποθέτηση Δαβάκη 16 Μαρτίου 2017

Τροπολογία δασικών χαρτών – Τοποθέτηση Δαβάκη

Συζήτηση Ερώτησης στη Βουλή

Τα πολλά προβλήματα και τα τεράστια λάθη που έχουν προκύψει από την απρογραμμάτιστη ανάρτηση των δασικών χαρτών έθεσε επί τάπητος και πάλι με Επίκαιρη Ερώτηση του σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Δαβάκης. Ο κ. Δαβάκης επεσήμανε στον παριστάμενο Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.  Φάμελλο, ότι η ανάρτηση των δασικών χαρτών εμφανίζει τεράστια λάθη, έχει ασφυκτικές προθεσμίες και υψηλά παράβολα που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, ύψου&am
Απάντηση Δαβάκη στο Βίτσα περί ''αποστράτων''... 15 Μαρτίου 2017

Απάντηση Δαβάκη στο Βίτσα περί ''αποστράτων''...

Ομιλία στη Βουλή

Με αφορμή τη συζήτηση Τροπολογιών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, χθες το βράδυ στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στον παριστάμενο ΑΝΥΕΘΑ, κ. Βίτσα, για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί αποστράτων.

Στρατόπεδο «Παύλου Μελά»: Ζητούνται διευκρινίσεις... 10 Μαρτίου 2017

Στρατόπεδο «Παύλου Μελά»: Ζητούνται διευκρινίσεις...

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στη Βουλή

Την κατάθεση της συμβάσεως παραχώρησης του στρατοπέδου «Παύλου Μελά» ζήτησε σήμερα από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του κ. Πρωθυπουργού και του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Θεσσαλονίκη. 

 

 

 

«Πάρτε πίσω τη διαδικασία για τους δασικούς χάρτες» 8 Μαρτίου 2017

«Πάρτε πίσω τη διαδικασία για τους δασικούς χάρτες»

Συζήτηση Τροπολογίας στη Βουλή

«Άνθρακες ο θησαυρός από την αξιοποίηση των ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων» 2 Μαρτίου 2017

«Άνθρακες ο θησαυρός από την αξιοποίηση των ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων»

Συζήτηση Ερώτησης στη Βουλή

RSS
1234567
«Σεπτέμβριος 2020»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
31
2246

Συνάντηση με την Εύη Παπαγεωργίου

Επισκέφθηκα πρόσφατα τη νέα Διοικητή του Νοσοκομείου της Σπάρτης, Εύη Παπαγεωργίου, για να την καλωσορίσω και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Η Εύη δεν είναι καινούργια. Διοίκησε το Νοσοκομείο μας και κατά την περίοδο 2013-2017, με ουσιαστικά αποτελέσματα, σαφές αποτύπωμα και το γνωρίζει καλά!
Read more
12
2247

Η πρωτοβουλία μου για το αεροδρόμιο της Σπάρτης συνεχίζεται

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρωτοβουλία του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη σχετικά με την προοπτική του αεροδρομίου της Σπάρτης. 
Read more
34
2248

Στον Προέδρο της ΡΑΕ για το φυσικό αέριο

Με σκοπό να ενημερωθεί από τη νέα διοίκηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), για το πότε και πώς θα επεκταθεί το φυσικό αέριο σε όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα στη Σπάρτη, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης συναντήθηκε χθες το πρωί με τον νέο Πρόεδρο της Αρχής, Αθανάσιο Δαγούμα.
Read more
56
789
2249

Η κυβέρνηση ενισχύει τις Ένοπλες Δυνάμεις

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής, ο Πρόεδρός της, βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, δήλωσε τα ακόλουθα:
Read more
10
2250

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ

Με αντικείμενο τα θέματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης, παράγοντα κρίσιμο για την οικονομική ανάπτυξη της Λακωνίας, ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη.
Read more
11
2251

Συνάντηση Σκρέκα - Δαβάκη - ΤΟΕΒ Τρινάσου για το αρδευτικό δίκτυο

Συνάντηση εργασίας είχε χθες το μεσημέρι, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωσή του σχετικά με τη μέχρι τώρα πορεία και εξέλιξη του έργου εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου Τρινάσου, που λόγω αρμοδιότητας χειρίζεται ο υφυπουργός. Τον Θανάση Δαβάκη συνόδευε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Τρινάσου, Γιώργος Λαδάς, ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Τσιμπίδης, και τα μέλη του Δ&Sigma
Read more
1213
14151617
2252

Συνομιλία με τον Λευτέρη Αυγενάκη στη Βουλή για το θέμα του Αστέρα Βλαχιώτη

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στη Βουλή, για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης της Super League 2 και της Football League, ένα αίτημα που αφορά και τον Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες:
Read more
181920
21222324252627
2829301234
567891011
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset