Menu

Δραστηριότητα

Νέα

Με τους αυτοκινητιστές της Λακωνίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος… 21 Νοεμβρίου 2022

Με τους αυτοκινητιστές της Λακωνίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος…

Επ’ ευκαιρία επίσκεψής του στη Σπάρτη, ο υφυπουργός Συγκοινωνιών και παλιός φίλος Μιχάλης Παπαδόπουλος, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με το Σωματείο των ΤΑΞΙ και το Προεδρείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας.


Στη Μαδρίτη για την Ετήσια σύνοδο της ΚΣ ΝΑΤΟ... 19 Νοεμβρίου 2022

Στη Μαδρίτη για την Ετήσια σύνοδο της ΚΣ ΝΑΤΟ...

Από χθες το μεσημέρι βρίσκομαι στη Μαδρίτη για την Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ (ΚΣ ΝΑΤΟ).
Συνάντηση για Θέματα Υγείας… 15 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση για Θέματα Υγείας…

Στην σημερινή επίσκεψη του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας του Υπουργείου Υγείας Γιάννη Καρβέλη στο Νοσοκομείο της Σπάρτης και στη σύσκεψη που ακολούθησε, συζητήσαμε ζητήματα που απασχολούν τις υγειονομικές μονάδες της Λακωνίας:
Καινούργια ασθενοφόρα «έρχονται» στη Λακωνία..! 14 Νοεμβρίου 2022

Καινούργια ασθενοφόρα «έρχονται» στη Λακωνία..!

Παραδίδονται σήμερα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 6η ΥΠΕ, 20 καινούργια ασθενοφόρα για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας. Ένα έργο που είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου (2014-2020). Έξι από αυτά έρχονται στη Λακωνία.

Στον υπουργό με τους ελαιοτριβείς 8 Νοεμβρίου 2022

Στον υπουργό με τους ελαιοτριβείς

Μετά τη συνάντησή μου στο Επιμελητήριο Λακωνίας με τους Λάκωνες ελαιοτριβείς (24.10.22), όπου εξέθεσαν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από το αυξανόμενο ενεργειακό και κατ’ επέκταση λειτουργικό κόστος των μονάδων τους, ζήτησα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, να συναντηθούμε και να συζητήσουμε όλοι μαζί, πώς θα μπορούσε να εφαρμοσθεί, ότι εφαρμόσθηκε στον τομέα της Αρτοποιΐας και στον κλάδο αυτόν.
Δρομολογείται η πληρωμή της προκαταβολής για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που είχαν πληγεί στις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 και είχαν μείνει αρχικά εκτός, λόγω προβλημάτων με το ΜΑΑΕ 27 Οκτωβρίου 2022

Δρομολογείται η πληρωμή της προκαταβολής για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που είχαν πληγεί στις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 και είχαν μείνει αρχικά εκτός, λόγω προβλημάτων με το ΜΑΑΕ

Δρομολογείται η πληρωμή της προκαταβολής για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που είχαν πληγεί στις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 και είχαν μείνει αρχικά εκτός, λόγω προβλημάτων με το ΜΑΑΕ...
Στο Νοσοκομείο της Σπάρτης 17 Οκτωβρίου 2022

Στο Νοσοκομείο της Σπάρτης

Συναντήθηκα πρόσφατα και πάλι, με τη Διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της Σπάρτης.
Αναγνώριση Πλασματικής Πενταετίας στους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης..! 11 Οκτωβρίου 2022

Αναγνώριση Πλασματικής Πενταετίας στους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης..!

Στις 11 Ιουλίου, κατέθεσα μαζί με άλλους συναδέλφους, κοινοβουλευτική Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας, μέσω της οποίας ζητούσαμε την αναγνώριση της πλασματικής πενταετίας για τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης.
Συνάντηση εργασίας Πλεύρη – Δαβάκη στο υπουργείο Υγείας 7 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση εργασίας Πλεύρη – Δαβάκη στο υπουργείο Υγείας

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη είχε για μια ακόμη φορά χθες ο Θανάσης Δαβάκης, με αντικείμενο την ενίσχυση των δομών υγείας της Λακωνίας και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Συνάντηση εργασίας Γεωργαντά – Δαβάκη για αποζημιώσεις, εργάτες γης και κόστος παραγωγής 6 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση εργασίας Γεωργαντά – Δαβάκη για αποζημιώσεις, εργάτες γης και κόστος παραγωγής

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά είχε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Στην ατζέντα βρέθηκαν οι αποζημιώσεις των παγόπληκτων και πυρόπληκτων παραγωγών της Λακωνίας, το ζήτημα της έλλειψης εργατών γης και το αυξημένο αγροτικό κόστος παραγωγής.

RSS
12345678910 Last
«Δεκέμβριος 2022»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28
4447

Είμαι αισιόδοξος για τις εξελίξεις που έρχονται για το ΚΕΕΜ

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας είχε πρόσφατα ο Θανάσης Δαβάκης, σχετικά με την αναβάθμιση του ΚΕΕΜ σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων για όλα τα Όπλα και όλα τα Σώματα του Στρατού Ξηράς.


Read more
29
4448

Στον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά για τις ανεμογεννήτριες στον Καβομαλιά

Συναντηθήκαμε σήμερα το μεσημέρι, ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και εγώ, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά, για να του θέσουμε τους έντονους προβληματισμούς μας σχετικά με την προοπτική κατασκευής ενός ακόμη αιολικού πάρκου στην περιοχή της Χερσονήσου του Μαλέα, ΕΠΙΠΛΕΟΝ των ήδη δεκάδων εγκατεστημένων εντός των ορίων του Δήμου Μονεμβασίας. Προβληματισμούς που έχουν και συλλογικοί φορείς της περιοχής που εκφράζουν την κοινωνία των πολιτών.
Read more
301234
5
4449

Ολοκληρώνεται η ίδρυση της ΑΕΝ στη Νεάπολη Βοιών

Την επανάληψη του γεγονότος της ίδρυσης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στη Νεάπολη Βοιών, στην οποία προχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στην Τρίπολη – παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – χαιρέτισε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης με δήλωση από την Ουάσιγκτον, όπου βρίσκεται για το 22ο Διατλαντικό Φόρουμ της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ:
Read more
6
4450

Στην Ουάσινγκτον για το Διατλαντικό Φόρουμ της ΚΣ ΝΑΤΟ…

Από χθες συμμετέχω ως επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στο 22ο ετήσιο Κοινοβουλευτικό Διατλαντικό Φόρουμ της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ (ΚΣ ΝΑΤΟ), στην Ουάσινγκτον, των Ηνωμένων Πολιτειών.
Read more
7
4451

Η επαναλειτουργία του ΚΕΕΜ απαιτεί ψυχραιμία και προσεκτικά βήματα

Με αφορμή δημοσιεύματα και ανακοινώσεις που αφορούν στην επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) εντός του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) στη Σπάρτη, ο βουλευτής Λακωνίας και πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Θανάσης Δαβάκης, δήλωσε:
Read more
891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
soap2day