Menu

Δραστηριότητα

Νέα

Νέα συνάντηση Παπαγιαννίδη – Δαβάκη για τα αρδευτικά έργα της Λακωνίας 13 Απριλίου 2022

Νέα συνάντηση Παπαγιαννίδη – Δαβάκη για τα αρδευτικά έργα της Λακωνίας

Νέα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είχε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωση του Λάκωνα βουλευτή για τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση των δύο αρδευτικών έργων της Λακωνίας: Του εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου της περιοχής Τρινάσου και της κατασκευής του Φράγματος της Κελεφίνας.

Συνάντηση Συρεγγέλα – Δαβάκη με τους Τρίτεκνους Λακωνίας 8 Απριλίου 2022

Συνάντηση Συρεγγέλα – Δαβάκη με τους Τρίτεκνους Λακωνίας

Συνάντηση με την αρμόδια υφυπουργό για τα θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής Μαρία Συρεγγέλα είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών Λακωνίας, Γιώργο Οικονομάκη και Μαρία Μανιάτη.

Συνεργασία Παναγιωτόπουλου – Δαβάκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας 7 Απριλίου 2022

Συνεργασία Παναγιωτόπουλου – Δαβάκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε χθες το μεσημέρι ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.


Συνάντηση Τουρνά – Δαβάκη ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 6 Απριλίου 2022

Συνάντηση Τουρνά – Δαβάκη ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου

Συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και πρώην Α/ΓΕΑ πτέραρχο (ε.α) Ευάγγελο Τουρνά είχε σήμερα το πρωί ο Θανάσης Δαβάκης, εξαιτίας της επικείμενης έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, με αντικείμενο την ετοιμότητα και τις ανάγκες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Λακωνίας.

Στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μολάων – Πακίων ο Θανάσης Δαβάκης 5 Απριλίου 2022

Στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μολάων – Πακίων ο Θανάσης Δαβάκης

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μολάων – Πακίων.

Συνάντηση με τον αν. υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα 1 Απριλίου 2022

Συνάντηση με τον αν. υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Μια παραγωγική συνάντηση με τον αν. υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, είχαμε χθές ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και εγώ.
Σχολή Εμποροπλοιάρχων Νεαπόλεως Βοιών: Στα τέλη Απριλίου το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος… 31 Μαρτίου 2022

Σχολή Εμποροπλοιάρχων Νεαπόλεως Βοιών: Στα τέλη Απριλίου το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος…

Στα τέλη Απριλίου θα είναι έτοιμο το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο θα ιδρύεται η Σχολή Εμποροπλοιάρχων στη Νεάπολη Βοιών. Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη και του Δημάρχου Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη.
Το Νέο Νοσοκομείο της Σπάρτης είναι ένα ακόμη δώρο του Ιδρύματος Νιάρχου για τη Λακωνία και τους Λάκωνες! 31 Μαρτίου 2022

Το Νέο Νοσοκομείο της Σπάρτης είναι ένα ακόμη δώρο του Ιδρύματος Νιάρχου για τη Λακωνία και τους Λάκωνες!

Χθες βράδυ στη συνεδρίαση της Βουλής κυρώθηκε η Σύμβαση Δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για το Νέο Νοσοκομείο της Σπάρτης.
Συνάντηση Πλεύρη – Δαβάκη για τη στελέχωση των δομών υγείας της Λακωνίας 28 Μαρτίου 2022

Συνάντηση Πλεύρη – Δαβάκη για τη στελέχωση των δομών υγείας της Λακωνίας

Νέα συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη είχε πρόσφατα ο Θανάσης Δαβάκης, με αντικείμενο την πορεία της διαδικασίας στελέχωσης των δομών υγείας της Λακωνίας.
Υλοποιούνται οι προτάσεις μας για τους δασωθέντες αγρούς 16 Μαρτίου 2022

Υλοποιούνται οι προτάσεις μας για τους δασωθέντες αγρούς

Τη σημασία της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης με την οποία το δημόσιο παραιτείται από τις αξιώσεις του σε δασωθέντες αγρούς και αναγνωρίζει τη χρησικτησία των πολιτών επί αυτών με απλές διαδικασίες, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής ομιλίας του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με τις προβλέψεις του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών.
RSS
12345678910 Last
«Δεκέμβριος 2022»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28
4447

Είμαι αισιόδοξος για τις εξελίξεις που έρχονται για το ΚΕΕΜ

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας είχε πρόσφατα ο Θανάσης Δαβάκης, σχετικά με την αναβάθμιση του ΚΕΕΜ σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων για όλα τα Όπλα και όλα τα Σώματα του Στρατού Ξηράς.


Read more
29
4448

Στον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά για τις ανεμογεννήτριες στον Καβομαλιά

Συναντηθήκαμε σήμερα το μεσημέρι, ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και εγώ, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά, για να του θέσουμε τους έντονους προβληματισμούς μας σχετικά με την προοπτική κατασκευής ενός ακόμη αιολικού πάρκου στην περιοχή της Χερσονήσου του Μαλέα, ΕΠΙΠΛΕΟΝ των ήδη δεκάδων εγκατεστημένων εντός των ορίων του Δήμου Μονεμβασίας. Προβληματισμούς που έχουν και συλλογικοί φορείς της περιοχής που εκφράζουν την κοινωνία των πολιτών.
Read more
301234
5
4449

Ολοκληρώνεται η ίδρυση της ΑΕΝ στη Νεάπολη Βοιών

Την επανάληψη του γεγονότος της ίδρυσης της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στη Νεάπολη Βοιών, στην οποία προχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στην Τρίπολη – παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – χαιρέτισε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης με δήλωση από την Ουάσιγκτον, όπου βρίσκεται για το 22ο Διατλαντικό Φόρουμ της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ:
Read more
6
4450

Στην Ουάσινγκτον για το Διατλαντικό Φόρουμ της ΚΣ ΝΑΤΟ…

Από χθες συμμετέχω ως επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στο 22ο ετήσιο Κοινοβουλευτικό Διατλαντικό Φόρουμ της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ (ΚΣ ΝΑΤΟ), στην Ουάσινγκτον, των Ηνωμένων Πολιτειών.
Read more
7
4451

Η επαναλειτουργία του ΚΕΕΜ απαιτεί ψυχραιμία και προσεκτικά βήματα

Με αφορμή δημοσιεύματα και ανακοινώσεις που αφορούν στην επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) εντός του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) στη Σπάρτη, ο βουλευτής Λακωνίας και πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Θανάσης Δαβάκης, δήλωσε:
Read more
891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
soap2day