Menu

Δελτία Τύπου-Ανακοινώσεις

Δελτία Τύπου-Ανακοινώσεις

Ερώτηση Δαβάκη για την πληρωμή πνευματικών δικαιωμάτων για αναπαραγωγή μουσικής 13 Μαΐου 2022

Ερώτηση Δαβάκη για την πληρωμή πνευματικών δικαιωμάτων για αναπαραγωγή μουσικής

Ερώτηση με αφορμή τη δαιδαλώδη κατάσταση που επικρατεί στην είσπραξη πνευματικών δικαιωμάτων για την αναπαραγωγή μουσικής σε χώρους εστίασης, διασκέδασης και φιλοξενίας κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς Πολιτισμού και Ανάπτυξης να πληροφορηθεί τις προθέσεις τους σχετικά με τη μελέτη και τη λήψη μέτρων που θα εξασφαλίσουν διαφάνεια, νομιμότητα και μία διαδικασία τέτοιας μορφής ώστε οι επιχειρήσεις των ανωτέρω κλάδων να μπ

Ομιλία Δαβάκη για τα υγειονομικά θέματα της Λακωνίας και τις αποζημιώσεις των παγόπληκτων και πυρόπληκτων παραγωγών 11 Μαΐου 2022

Ομιλία Δαβάκη για τα υγειονομικά θέματα της Λακωνίας και τις αποζημιώσεις των παγόπληκτων και πυρόπληκτων παραγωγών

Ομιλία κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας με θέμα την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας και τη θέσπιση του προσωπικού γιατρού, πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Τι γίνεται με το Βαλτάκι; Ερώτηση Δαβάκη. 5 Μαΐου 2022

Τι γίνεται με το Βαλτάκι; Ερώτηση Δαβάκη.

Κοινοβουλευτική Ερώτηση προς την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, μέσω της οποίας ζητά να πληροφορηθεί για τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τη δημιουργία αρχαιολογικών τομών στην περιοχή του Βαλτακίου. Και τούτο προκειμένου να διακριβωθούν τα αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν καταστήσει την ανωτέρω περιοχή, αδόμητη ζώνη Α απολύτου προστασίας.

Συναντήσεις Δαβάκη για τα προβλήματα στις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων της Ανατολικής Μάνης 4 Μαΐου 2022

Συναντήσεις Δαβάκη για τα προβλήματα στις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων της Ανατολικής Μάνης

Είναι γνωστό ότι η διαδικασία των αποζημιώσεων των πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού στην Ανατολική Μάνη, μέσω του μηχανισμού της Κρατικής Αρωγής, υπήρξε ταχύτατη και έλαβαν προκαταβολή της αποζημίωσης πολλοί από τους πληγέντες παραγωγούς.

ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, πολλοί άλλοι, αν και ήταν κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, δεν έλαβαν την προκαταβολή των 50,4 ευρώ ανά δέντρο, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και δικαιολογημένη πικρία...

Ευχαριστώ τον Κώστα Καραμανλή για το Ειδικό Σχολείο της Σπάρτης..! 29 Απριλίου 2022

Ευχαριστώ τον Κώστα Καραμανλή για το Ειδικό Σχολείο της Σπάρτης..!

Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ – μέσα από προβλήματα «διαφόρων» μορφών –, μαζί με τη Διευθύντρια του Σχολείου και τον Σύλλογο των Γονέων, να μεταφερθεί το Ειδικό Σχολείο της Σπάρτης, από το παλαιό και ακατάλληλο Δημοτικό Σχολείο Συκαρακίου σε ειδικά διαμορφωμένο για τον σκοπό αυτό χώρο, στο ισόγειο της παλαιάς Μαθητικής Εστίας.
Πότε θα πάρουν την προκαταβολή αποζημίωσης οι πληγέντες κατά κύριο επάγγελμα αγρότες του Δήμου Ανατολικής Μάνης 19 Απριλίου 2022

Πότε θα πάρουν την προκαταβολή αποζημίωσης οι πληγέντες κατά κύριο επάγγελμα αγρότες του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Σε επικοινωνία που είχε σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης ενημερώθηκε σχετικά με τον χρόνο της καταβολής των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Νέες πολιτικές απασχόλησης και νέα στεγαστική πολιτική στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας 14 Απριλίου 2022

Νέες πολιτικές απασχόλησης και νέα στεγαστική πολιτική στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας

Η ενίσχυση της στελέχωσης της τοπικής υπηρεσίας του ΕΦΚΑ στη Σπάρτη και του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης της Λακωνίας (ΟΑΕΔ),η μονιμοποίηση των αναπληρωτών στη Σχολή Μαθητείας στο Παρόρι, ο νέος ρόλος του ΟΑΕΔ και τα νέα εργαλεία καταπολέμησης της ανεργίας, ήταν τα θέματα στα οποία επικεντρώθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης κατά τη χθεσινή του ομιλία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που είχε ως τίτλο: «Δουλειές Ξανά».

Νέα συνάντηση Παπαγιαννίδη – Δαβάκη για τα αρδευτικά έργα της Λακωνίας 13 Απριλίου 2022

Νέα συνάντηση Παπαγιαννίδη – Δαβάκη για τα αρδευτικά έργα της Λακωνίας

Νέα συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είχε πρόσφατα ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Αντικείμενο της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωση του Λάκωνα βουλευτή για τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην υλοποίηση των δύο αρδευτικών έργων της Λακωνίας: Του εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου της περιοχής Τρινάσου και της κατασκευής του Φράγματος της Κελεφίνας.

Συνάντηση Συρεγγέλα – Δαβάκη με τους Τρίτεκνους Λακωνίας 8 Απριλίου 2022

Συνάντηση Συρεγγέλα – Δαβάκη με τους Τρίτεκνους Λακωνίας

Συνάντηση με την αρμόδια υφυπουργό για τα θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής Μαρία Συρεγγέλα είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών Λακωνίας, Γιώργο Οικονομάκη και Μαρία Μανιάτη.

Συνεργασία Παναγιωτόπουλου – Δαβάκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας 7 Απριλίου 2022

Συνεργασία Παναγιωτόπουλου – Δαβάκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε χθες το μεσημέρι ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.


RSS
First 567891011121314 Last
«Μάρτιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567




Background Color:
 
Background Pattern:
Reset