Menu

Κοινοβούλιο

Νομοθετική Εργασία

Ερώτηση για την αυξανόμενη τουρκική επιρροή στην Αφρική 23 Απριλίου 2021

Ερώτηση για την αυξανόμενη τουρκική επιρροή στην Αφρική

Κοινοβουλευτική Ερώτηση προς το Υπουργείο Εξωτερικών για την αυξανόμενη τουρκική επιρροή στην Αφρική και τις επιπτώσεις που αυτή μπορεί να έχει στα εθνικά μας συμφέροντα και την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής, Θανάσης Δαβάκης.

Να επικεντρωθούμε στην προώθηση των οδικών έργων στη Λακωνία 8 Απριλίου 2021

Να επικεντρωθούμε στην προώθηση των οδικών έργων στη Λακωνία

Με αφορμή την επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Λακωνίας (Ο.Ε.Β.Ε.Λ) σχετικά με τις πληροφοριακές πινακίδες των νέων αυτοκινητοδρόμων και της σχετικής συζήτησης που προκάλεσε, ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης δήλωσε τα εξής:

Προτάσεις για την αναβάθμιση της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής 4 Μαρτίου 2021

Προτάσεις για την αναβάθμιση της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής

Δέσμη προτάσεων για την αναβάθμιση της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής κατέθεσε ο Πρόεδρός της, βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του στο νομοσχέδιο για τις αμυντικές προμήθειες.

Προτάσεις Δαβάκη για τους δασικούς χάρτες 26 Φεβρουαρίου 2021

Προτάσεις Δαβάκη για τους δασικούς χάρτες

Διαδικτυακή «σύσκεψη» πραγματοποιήθηκε πριν λίγο μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο τα προβλήματα των δασικών χαρτών. Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχε και ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.
Αναγκαίες οι αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τις αμυντικές προμήθειες 25 Φεβρουαρίου 2021

Αναγκαίες οι αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τις αμυντικές προμήθειες

Την αναγκαιότητα των αλλαγών που το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εισηγείται στο πλαίσιο για τις αμυντικές προμήθειες υπογράμμισε ο βουλευτής Λακωνίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής, Θανάσης Δαβάκης, στη σχετική ομιλία του – μέσω τηλεδιάσκεψης – κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών.
Τα θέματα των ΑΜΕΑ της Λακωνίας στη Βουλή 15 Φεβρουαρίου 2021

Τα θέματα των ΑΜΕΑ της Λακωνίας στη Βουλή

Ειδική αναφορά στα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες της Λακωνίας έκανε ο Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του – μέσω τηλεδιάσκεψης – στη Βουλή για το θέμα της ίδρυσης της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας.

Η προστασία του Δημόσιου Πανεπιστημίου από τις παραβατικές ομάδες, σημαίνει προστασία του δικαιώματος της λαϊκής οικογένειας για τη μόρφωση των παιδιών της..! 10 Φεβρουαρίου 2021

Η προστασία του Δημόσιου Πανεπιστημίου από τις παραβατικές ομάδες, σημαίνει προστασία του δικαιώματος της λαϊκής οικογένειας για τη μόρφωση των παιδιών της..!

Στην ανάγκη εξορθολογισμού και εξασφάλισης συνθηκών ασφαλείας για την ομαλή λειτουργία των Πανεπιστημίων αναφέρθηκε ο Θανάσης Δαβάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Γιατί αρνείται η Νοσηλευτική να απαντήσει αναλυτικά για την πρόταση συνεργασίας του Ιδρύματος Νιάρχου; 22 Ιανουαρίου 2021

Γιατί αρνείται η Νοσηλευτική να απαντήσει αναλυτικά για την πρόταση συνεργασίας του Ιδρύματος Νιάρχου;

Ερωτήματα για την άρνηση του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου να δώσει τεκμηριωμένες και αναλυτικές απαντήσεις σχετικά με την απόφασή του να απορρίψει την πρόταση του Ιδρύματος Νιάρχου (ΙΣΝ) για συνεργασία με το νέο Νοσοκομείο που αυτό κατασκευάζει στην Σπάρτη, έθεσε προς τον νέο υφυπουργό Παιδείας αρμόδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, Άγγελο Συρίγο, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης σχετικής Ερώτησής του, στη &a
Ιστορική η επέκταση των δυτικών χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια 19 Ιανουαρίου 2021

Ιστορική η επέκταση των δυτικών χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια

Ομιλία στη Βουλή

Ιστορική χαρακτήρισε την επέκταση των δυτικών χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.
Ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας η απόκτηση των Rafale 15 Ιανουαρίου 2021

Ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας η απόκτηση των Rafale

Ως μία «δυνατή, ταχεία και μακροπρόθεσμη ένεση ισχύος για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας στο πεδίο της αεροπορικής κυριαρχίας» χαρακτήρισε την απόκτηση από τη χώρα μας των αεροσκαφών Rafale, ο βουλευτής Λακωνίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του χθες το απόγευμα στη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
RSS
12345678910 Last
«Μάρτιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567




Background Color:
 
Background Pattern:
Reset