Menu

Κοινοβούλιο

Νομοθετική Εργασία

Απαντήσεις Αραχωβίτη στα Ερωτήματα Δαβάκη για τις αποζημιώσεις στο Δήμο Ευρώτα 13 Δεκεμβρίου 2018

Απαντήσεις Αραχωβίτη στα Ερωτήματα Δαβάκη για τις αποζημιώσεις στο Δήμο Ευρώτα

Απαντήσεις στα Ερωτήματα του Θανάση Δαβάκη που αφορούν στις αποζημιώσεις που ζητούν οι παραγωγοί  του  Δήμου Ευρώτα έδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Στην Ερώτησή του ο κ.Δαβάκης ζητούσε -μεταξύ άλλων- να ενταχθούν οι πληγέντες παραγωγοί στο Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ή εναλλακτικά να δοθεί κρατική ενίσχυση τύπου de minimis.

Διευκρινίσεις για τις Δηλώσεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο ζητά ο Δαβάκης 29 Νοεμβρίου 2018

Διευκρινίσεις για τις Δηλώσεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο ζητά ο Δαβάκης

Ερώτηση στη Βουλή

Διευκρινίσεις για τη δυνατότητα υποβολής δήλωσης δικαιώματος στο Εθνικό Κτηματολόγιο με Ένορκη Βεβαίωση ή με Υπεύθυνη Δήλωση ως αποδεικτικά στοιχεία κυριότητας, ζητά  με Ερώτησή του στη Βουλή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Δαβάκης – Γαβρόγλου σήμερα στη Βουλή για τη Νοσηλευτική Σχολή της Σπάρτης και τα κενά στα σχολεία 16 Νοεμβρίου 2018

Δαβάκης – Γαβρόγλου σήμερα στη Βουλή για τη Νοσηλευτική Σχολή της Σπάρτης και τα κενά στα σχολεία

Την παραμονή της Νοσηλευτικής Σχολής της Σπάρτης ζήτησε από τον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης σήμερα στη Βουλή.

Χαώδες το κενό μεταξύ των υποσχέσεων και των πράξεων του κ. Καμμένου. Μεγάλο το πλήγμα στην αξιοπιστία του θεσμού του ΥΕΘΑ. 14 Νοεμβρίου 2018

Χαώδες το κενό μεταξύ των υποσχέσεων και των πράξεων του κ. Καμμένου. Μεγάλο το πλήγμα στην αξιοπιστία του θεσμού του ΥΕΘΑ.

Δήλωση

Στις 24 Οκτωβρίου 2018, κατέθεσα Ερώτηση προς τον κ. υπουργό Εθνικής Άμυνας με ένα σύνολο 45 ερωτημάτων για την πορεία υλοποίησης 18 δεσμεύσεων που έχει εξαγγείλει τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια που βρίσκεται στη θέση αυτή.

Να καλυφθούν άμεσα οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών στη Λακωνία 14 Νοεμβρίου 2018

Να καλυφθούν άμεσα οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών στη Λακωνία

Ερώτηση στη Βουλή

Το θέμα των κενών θέσεων εκπαιδευτικών σε διάφορες σχολικές μονάδες της Λακωνίας, δύο μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους, θέτει με Ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας, κ. Γαβρόγλου, ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, κ. Θανάσης Δαβάκης.
Μειωμένα ποσά επιδοτήσεων για τους Λάκωνες παραγωγούς. Ξεκαθαρίστε επιτέλους τα προβλήματα των δασικών χαρτών.  Σας είχαμε προειδοποιήσει… 31 Οκτωβρίου 2018

Μειωμένα ποσά επιδοτήσεων για τους Λάκωνες παραγωγούς. Ξεκαθαρίστε επιτέλους τα προβλήματα των δασικών χαρτών. Σας είχαμε προειδοποιήσει…

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν με την πληρωμή της βασικής ενίσχυσης του 2018, εξαιτίας κυρίως της ανάρτησης των δασικών χαρτών, ζητά με Ερώτησή του στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.

Σαράντα πέντε ερωτήματα για την Άμυνα προς τον κ. Καμμένο 30 Οκτωβρίου 2018

Σαράντα πέντε ερωτήματα για την Άμυνα προς τον κ. Καμμένο

Ερώτηση στη Βουλή

Μία «ολική επαναφορά» των όσων έχει εξαγγείλει, υποσχεθεί και δεσμευθεί ο Πάνος Καμμένος τα τέσσερα σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάνει με Ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης και ζητά να μάθει για την εξέλιξή τους.

Δαβάκης για τη δυνατότητα ψήφου στους Ομογενείς μας 18 Οκτωβρίου 2018

Δαβάκης για τη δυνατότητα ψήφου στους Ομογενείς μας

Ομιλία στη Βουλή

Να δοθεί επιτέλους δυνατότητα ψήφου στους Ομογενείς μας!

Δαβάκης προς την κυβέρνηση: Ακούστε τους καλλιεργητές του Δήμου Ευρώτα… 17 Οκτωβρίου 2018

Δαβάκης προς την κυβέρνηση: Ακούστε τους καλλιεργητές του Δήμου Ευρώτα…

ρώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με το αίτημα των αγροτών του Δήμου Ευρώτα να ενταχθούν, λόγω της καταστροφής από τη χαλαζόπτωση του Νοεμβρίου 2017, στο πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Γιατί αποκλείστηκαν οι απόγονοι των πεσόντων του Έπους 1940 – 41 από την τελετή του ενταφιασμού τους; 16 Οκτωβρίου 2018

Γιατί αποκλείστηκαν οι απόγονοι των πεσόντων του Έπους 1940 – 41 από την τελετή του ενταφιασμού τους;

Το θέμα στη Βουλή από το Δαβάκη.

Την καταγγελία της Ένωσης Τέκνων, Συγγενών και Φίλων των Πεσόντων κατά το Έπος 1940 – 41 σχετικά με τον αποκλεισμό τους από τη θρησκευτική τελετή της ταφής 573 πεσόντων του Ελληνο – Ιταλικού Πολέμου στοΣτρατιωτικό Κοιμητήριο Κλεισούρας, έφερε στη Βουλή με Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Εξωτερικών, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
RSS
First 45678910111213 Last
«Μάρτιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567




Background Color:
 
Background Pattern:
Reset