Menu

Κοινοβούλιο

Νομοθετική Εργασία

Επίκαιρη Ερώτηση Δαβάκη για τους εργάτες γης 10 Νοεμβρίου 2021

Επίκαιρη Ερώτηση Δαβάκη για τους εργάτες γης

Τη διαβεβαίωση ότι, σε συνεννόηση με το συναρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θα ληφθούν μέτρα για την επιτάχυνση των διαδικασιών μετάκλησης εργατών γης τρίτων χωρών, έλαβε από την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της σχετικής Επίκαιρης Ερώτησής του σήμερα το πρωί.

Δαβάκης: Κάποια ερωτήματα για το αεροδρόμιο της Σπάρτης 22 Οκτωβρίου 2021

Δαβάκης: Κάποια ερωτήματα για το αεροδρόμιο της Σπάρτης

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης σχετικά με την πρόοδο του αιτήματος του Δήμου Σπάρτης για τη σύναψη σύμβασης παραχώρησης του Αεροδρομίου στο Δήμο και λειτουργίας του ως Κατηγορίας Β.

Δαβάκης για το Παλαιό Πρωτοδικείο Σπάρτης: Ξεπεράσαμε το εμπόδιο του Τεχνικού Συμβουλίου… 18 Οκτωβρίου 2021

Δαβάκης για το Παλαιό Πρωτοδικείο Σπάρτης: Ξεπεράσαμε το εμπόδιο του Τεχνικού Συμβουλίου…

Συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη προς την Υπουργό Παιδείας, σχετικά με την πορεία της εξέλιξης του έργου του Παλαιού Πρωτοδικείου της Σπάρτης. Εκ μέρους της κυβερνήσεως, προσήλθε στη Βουλή για να απαντήσει στον Λάκωνα βουλευτή η Υφυπουργός Ζέτα Μακρή.

Στην 67η Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΝΑΤΟ ο Θανάσης Δαβάκης 13 Οκτωβρίου 2021

Στην 67η Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΝΑΤΟ ο Θανάσης Δαβάκης

Σειρά παρεμβάσεων και συναντήσεων πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της 67ης ετήσιας συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ (ΚΣ ΝΑΤΟ) στη Λισαβόνα, 8 – 12 Οκτωβρίου 2021.

Στήριξη για τους πυρόπληκτους και νέα πολιτική για τη δασοπυρόσβεση 27 Αυγούστου 2021

Στήριξη για τους πυρόπληκτους και νέα πολιτική για τη δασοπυρόσβεση

Την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και καθυστερήσεις, ζήτησε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης στην ομιλία του πριν λίγο στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων της χώρας.

Ομιλία στο νομοσχέδιο για την Παιδεία 27 Ιουλίου 2021

Ομιλία στο νομοσχέδιο για την Παιδεία

Τους τρόπους με τους οποίους οι προωθούμενες διατάξεις θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του σχολείου ανέλυσε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης στη σημερινή του ομιλία κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Λάγιο και Αφανιά στην παρέμβαση του Δαβάκη στο νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο 26 Ιουλίου 2021

Λάγιο και Αφανιά στην παρέμβαση του Δαβάκη στο νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο

Τα ιδιοκτησιακά ζητήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες στο Λάγιο και στην Αφανιά – Κρεββατά στη Σκάλα, έθεσε ο Θανάσης Δαβάκης στην ομιλία του σήμερα το απόγευμα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό του Κτηματολογίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Επανέρχεται η ομαλότητα στη διακυβέρνηση και τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 2 Ιουνίου 2021

Επανέρχεται η ομαλότητα στη διακυβέρνηση και τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την ανάγκη να επανέλθει η ομαλότητα στη διακυβέρνηση και τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά την εφαρμογή της απλής αναλογικής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υπογράμμισε στην ομιλία του μέσω τηλεδιάσκεψης στη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ 20 Μαΐου 2021

Ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ

Την μεγάλη πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις διμερείς σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ ανέδειξε ο βουλευτής Λακωνίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στην συνεδρίαση της σχετικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας (ΚΟΦ) με τον Πρέσβη Γιόσι Αμράνι.


Δαβάκης: «Ένα ρεαλιστικό σχέδιο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την αμυντική βιομηχανία, χωρίς τις μεγαλοστομίες του παρελθόντος». 12 Μαΐου 2021

Δαβάκης: «Ένα ρεαλιστικό σχέδιο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την αμυντική βιομηχανία, χωρίς τις μεγαλοστομίες του παρελθόντος».

Ως απολύτως λειτουργικό, ρεαλιστικό και προσαρμοσμένο στις διεθνείς συνθήκες χαρακτήρισε το κυβερνητικό σχέδιο για την αναδιάταξη της κρατικής αμυντικής βιομηχανίας ο βουλευτής Λακωνίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής, Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στη σχετική συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών.

RSS
12345678910 Last
«Μάρτιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567




Background Color:
 
Background Pattern:
Reset